Många visar vad de har. Vi hittar det du söker.

Citrusgruppen får betalt i provision från de mäklare och partners som vi arbetar med. Vi tror emellertid inte att traditionell försäljning är den rätta vägen för att ge dig som köpare ett mervärde. Vi tror på att erbjuda kunskap om köpresan fram till ditt drömboende – och kan vi hjälpa dig att räta ut de frågetecken som du har inför ditt bostadsköp och samtidigt hjälpa dig hitta anpassade fastighetsobjekt baserat på vad du är ute efter, ger vi dig något unikt.

Vill du förenkla ett svårt bostadsköp i Spanien?

1. Hitta rätt fastigheter

Genom vår hemsida hittar du fastigheter som finns ute hos de mäklare och partners som vi arbetar med. Du kan även använda vår tjänst få att få uppdateringar på nya fastigheter som läggs ut baserat på din profil.

Du vet också att alla fastigheter är verifierade och inom rätt områden.

2. Hantera kontakter

Bara en visningsresa till Spanien innebär ofta att hantera flera mäklarkontakter och det blir svårt för en potentiell köpare att hålla koll. Med Citrusgruppen slipper du ha kontakt med alla mäklare själv utan kan bara fokusera på de objekt och tider som passar dig och vi ser till att du kommer bli väl mottagen.

3. Ett enklare avslut

När du väl har varit på en visningsresa och har hittat bostaden som du vill köpa så kan du, i dialog med oss, lägga upp en plan på vad som behöver genomföras och vilka personer som vi bör ta kontakt med för att säkerställa ett tryggt köp. 

Ett steg närmare rätt

Inte bara en bostadsportal

Vi är medvetna om utmaningen att hitta rätt samarbetspartner när du vill köpa en bostad utomlands – vi har själva varit där när vi köpte vår bostad i Spanien.

Därför vill Citrusgruppen kombinera utbudet som du hittar på bostadsportaler, tillsammans med servicen och hjälpen som enskilda förmedlare ger dig. På så sätt förenklar vi din köpresa och sparar dig tid.

 

En snabb köpguide

6 saker att tänka på när du köper bostad i Spanien

Vi har identifierat sex saker som vi tycker är viktigt att tänka på innan du tar steget och börjar leta efter en bostad i Spanien.